Axis esittelee mobiilivalvontasovellukset pienille järjestelmille

Lund, 2014-09-24
This content is available in the following languages: Danish, Finnish, Norwegian Bokmål, Swedish

Nopea ja vaivaton valvontajärjestelmän käyttö mobiililaitteella on tärkeää nykyaikaiselle ihmisille. Axis esittelee nyt Apple iPhone- ja Android-mobiilisovellukset AXIS Camera Companionille ja hostatuille videoratkaisuille.

Mobiilisovellusten avulla valvontajärjestelmän suorat ja tallennetut videot ovat katsottavissa Internetin kautta joko kotoa käsin tai muualta.
Axis Communications, verkkovideoalan maailmanlaajuinen markkinajohtaja, esittelee tänään mobiilivalvontasovellukset AXIS Camera Companionille ja hostatuille videoratkaisuille.

”Täydentämällä tuotevalikoimaamme itse kehittämillämme mobiilisovelluksilla voimme taata käytettävyyden ja täydellisen yhteensopivuuden kattavan tuotevalikoimamme kanssa”, kertoo Peter Friberg, Axisin ratkaisuhallintojohtaja. ”Vaivattoman HD videovalvonnan etäkäytön avulla asiakkaidemme käytössä ovat tarvittavat työkalut tehokkaaseen valvontaan, olivatpa he missä vain”.

Mobiilisovellusten avulla käyttäjä voi vaihtaa suorasta videotoistosta tallennettujen videoiden katseluun mistä tahansa valvontajärjestelmänsä kohteesta. Integroitu aikajana ilmoittaa tapahtumista ja antaa käyttäjälle mahdollisuuden reagoida tilanteeseen välittömästi. Yksittäiset videot tai kuvat voidaan tallentaa mobiililaitteen muistiin ja jakaa tarvittaessa.

Axis esittelee mobiilisovellusten yhteydessä myös päivitetyn AXIS Camera Companion 2.2 ohjelmiston, joka tukee Axisin mobiilisuoratoistoa. Teknologia on kehitetty mahdollistamaan suorien ja tallennettujen videoiden nopea ja helppo käytettävyys, jopa silloin kun kaistaleveys on rajoitettu.

Sovellukset ovat ladattavissa ilmaiseksi iOS- ja Android-laitteisiin. Uusi AXIS Camera Companion sovellus on ladattavissa osoitteesta axis.com. Uusi sovellus* hostatuille videopalveluille tulee olemaan ladattavissa lokakuusta lähtien. Tarkemmat tiedot ja latauslinkit löydät osoitteesta www.axis.com/hosting/.

*Hostatuilla videopalveluille kehitetty sovellus on tarkoitettu käytettäväksi Axisin videopalveluntarjoajien keskitettyjen kamera hallintajärjestelmien kanssa.


Lisätiedot:
Kristina Tullberg, PR- ja viestintäasiantuntija, Axis Communications Northern Europe
Puhelin: +46-46-272 18 72
Sähköposti: pressoffice-ne@axis.com

Tietoja Axis Communications -yhtiöstä
Axis tarjoaa älykkäitä turvallisuusratkaisuja, jotka auttavat tekemään maailmasta turvallisemman. Verkkovideoalan globaalina markkinajohtajana Axis näyttää suuntaa koko toimialalle kehittämällä jatkuvasti innovatiivisia, avoimiin sovelluksiin perustuvia verkkotuotteita - tarjoten asiakkaille lisäarvoa maailmanlaajuisen kumppaniverkoston kautta. Axis ylläpitää pitkäaikaisia suhteita yhteistyökumppaneihin ja tarjoaa heille osaamista ja viimeisimpiä verkkotuotteita sekä nykyisillä että uusilla markkina-alueilla.
Axisin palveluksessa on yli 1600 sitoutunutta työntekijää yli 40 maassa ja heitä tukee yli 65 000 yhteistyökumppanin verkosto 179 maassa. Axis on perustettu vuonna 1984 ja sen pääkonttori sijaitsee Ruotsissa. Yhtiö on listattu Tukholman NASDAQ OMX:ssä tunnuksella AXIS. Lisätietoja Axisista saat verkkosivuiltamme www.axis.com.