Axis reikt partner awards uit tijdens jaarlijkse Axis Partnerday

Rotterdam, 2014-jun-05
This content is available in the following languages: Dutch; Flemish

Axis Communications, wereldwijd marktleider op het gebied van netwerkcamera’s, heeft tijdens zijn jaarlijkse Axis Partnerdag die op 4 juni plaatsvond, enkele partners onderscheiden met een award. Deze werden overhandigd door Edwin Roobol, Regional Director Middle Europe en Tanja Hilpert, Director Sales Middle Europe. Tijdens de Axis Partnerdag werden partners bijgepraat over trends op het gebied van netwerkvideo vanuit een strategisch oogpunt door onder andere Ray Mauritsson, CEO van Axis die speciaal voor de Partnerdag naar Nederland is gekomen. Tevens was er speciale aandacht voor de eerste 4k-camera en werden de toekomstplannen van Axis vanuit een business-oogpunt belicht.

Er zijn awards in diverse categorieën uitgereikt. De volgende partners zijn in de prijzen gevallen:
Loyalty Award: ESSC
Best Growing Partner Award: Een veilig Gevoel
Project of the Year Award: Siemens: Crane project
Newcomer of the year Award: Telebreva
Best Distribitor of the Year Award: Anixter

Edwin Roobol: “We investeren veel in onze partners. Dit doen we niet voor niets, want een groot deel van onze omzet komt via het kanaal. We zijn het er bij Axis over eens dat partners die van extra waarde voor ons zijn en goed presteren, op welk vlak dan ook, beloond moeten worden. Door ze in het zonnetje te zetten tijdens onze jaarlijkse partnerday willen we ze bedanken en uiteraard laten blijken dat we in de toekomst samen nog meer mooie projecten willen realiseren die van belang kunnen zijn voor de samenleving. Door samen te werken met onze partners kunnen we blijven innoveren en de beveiligingsindustrie naar een hoger niveau tillen.”

Over Axis
Axis biedt intelligente beveiligingsoplossingen voor een slimmere en veiligere wereld. Als wereldwijd marktleider in netwerkvideo, zet Axis de toon in de sector door het introduceren van innovatieve en kwalitatief hoogstaande netwerkproducten -gebaseerd op een open platform -, via een globaal partnernetwerk. Axis ontwikkelt lange termijn relaties met haar partners en voorziet hen van de nodige kennis en kwalitatieve netwerkproducten in zowel bestaande als nieuwe markten.

Axis heeft wereldwijd meer dan 1.600 toegewijde werknemers met kantoren in meer dan 40 landen en een samenwerking met ruim 60.000 partners in meer dan 179 landen. Axis is opgericht in 1984 in Zweden en staat genoteerd op de NASDAQ OMX Stockholm onder de beurscode AXIS. Meer informatie over AXIS op www.axis.com.