Axis esittelee ulkokäyttöön soveltuvan, kustannustehokkaan valvontakameran 360°:n panoraamakattavuudella

Lund, 2014-05-19
This content is available in the following languages: Danish, Finnish, Norwegian Bokmål, Swedish

Verkkovideoalan markkinajohtaja Axis Communications esittelee tänään kompaktin ja kilpailukykyisesti hinnoitellun AXIS M3027-PVE -mallin, 5 megapikselin kiinteän kupukameran, joka tarjoaa 360°:n tai 180°:n kuvauskattavuuden laajoille alueille. Ilkivaltaa kestävä, IK10-luokiteltu päivä-/yökamera on kehitetty ulko- ja sisäkäyttökohteisiin. Kamera soveltuu käytettäväksi esimerkiksi hotellien, myymälöiden, ravintoloiden ja toimistojen sisä- tai ulkotiloissa.

Uusi AXIS M3027-PVE -verkkokamera soveltuu ulkokäyttöön ja tarjoaa 360°:n panoraamakattavuuden
”Uuden, ulkokäyttöön soveltuvan ja 360°:n / 180°:n panoraamakattavuudella varustetun AXIS M3027-PVE -mallin esittely vahvistaa huomaamattomien ja kohtuuhintaisten kiinteiden kupukameroidemme mallistoa entisestään. Se tuo hintatietoisempien markkinasegmenttien ulottuville mahdollisuuden valvoa laajoja alueita yhden ainoan kameran avulla,” kertoo Erik Frännlid, Axis Communicationsin tuotejohtaja. ”Kamera soveltuu myös käytettäväksi yhdessä älykkäiden videovalvontasovellusten kanssa ja tukee useita videohallintaohjelmistoja, myös mukana toimitettavaa AXIS Camera Companion -ohjelmistoa.”

Ulkokäyttöön soveltuvien AXIS M30-VE -kameroiden uusimmalla tulokkaalla, AXIS M3027-PVE:llä saavutetaan täysi 360°:n kattavuus asennettaessa kamera kattoon, karmin yläosaan tai kuistille, ja 180°:n kattavuus asennettaessa seinään. Kamera tarjoaa vääristymäkorjatun panoraamanäkymän, kaksoispanoraaman tai neliosaisen moninäkymän. Aluetilassa käyttäjä voi digitaalisesti panoroida, kallistaa ja tarkentaa kuvaa haluamilleen alueille. Useita syötteitä H.264- ja Motion JPEG -formaateissa voidaan syöttää samanaikaisesti. AXIS M3027-PVE -malliin voidaan liittää myös ulkoisia laitteita I/O-porttien kautta.

Kaikki AXIS M30 -sarjan kamerat toimitetaan valmiiksi fokusoituina asennuksen nopeuttamiseksi. Kameroista löytyy myös Power over Ethernet -tuki (IEEE 802.3af), joten erillisiä virtakaapeleita ei tarvita ja asennuskustannukset pienenevät.

AXIS M3027-PVE on liitettävissä useisiin älykkäisiin videosovelluksiin AXIS Camera Application Platformin kautta. Lisäksi kameran sisäänrakennettu microSDHC-korttipaikka mahdollistaa useiden päivien videomateriaalin paikallisen tallennuksen muistikortille. Paikallisen tallennuksen käyttö yhdessä mukana toimitettavan AXIS Camera Companion -videohallintaohjelmiston kanssa tarjoaa käyttäjille vaivattoman tavan valvoa ja hallita jopa 16 kameran tallentamaa materiaalia yhdestä kohteesta.

AXIS M3027- PVE tukee myös useita muita videohallintaohjelmistoja, kuten AXIS Camera Station, isännöidyt videopalvelut ja kolmansien osapuolien sovellukset Axisin Application Development Partner -ohjelman kautta. 360º:n yleisnäkymän ohjelmistopohjaista vääristymäkorjausta tukevat Axisin videohallintaohjelmiston lisäksi myös eräät kumppanimme. AXIS M3027-PVE on ONVIF Profile S -yhteensopiva.

AXIS M3027-PVE on nyt tilattavissa Axisin jälleenmyyjiltä ja sen ohjevähittäishinta on 799 dollaria.

Tuotekuvat ja muut materiaalit ovat saatavilla osoitteesta
www.axis.com/corporate/press/press_material.htm?key=m3027pve

Lisätiedot:
Kristina Tullberg, PR- ja viestintäasiantuntija, Axis Communications Northern Europe, Puhelin: +46-46-272 18 72, Sähköposti: kristina.tullberg@axis.com

Axis Communications

Axis tarjoaa älykkäitä turvallisuusratkaisuja, jotka auttavat tekemään maailmasta turvallisemman. Verkkovideoalan globaalina markkinajohtajana Axis näyttää suuntaa koko toimialalle kehittämällä jatkuvasti innovatiivisia, avoimiin sovelluksiin perustuvia verkkotuotteita - tarjoten asiakkaille lisäarvoa maailmanlaajuisen kumppaniverkoston kautta.
Axis ylläpitää pitkäaikaisia suhteita yhteistyökumppaneihin ja tarjoaa heille osaamista ja viimeisimpiä verkkotuotteita sekä nykyisillä että uusilla markkina-alueilla.

Axisin palveluksessa on yli 1600 sitoutunutta työntekijää yli 40 maassa ja heitä tukee yli 60 000 yhteistyökumppanin verkosto 179 maassa. Axis on perustettu vuonna 1984 ja sen pääkonttori sijaitsee Ruotsissa. Yhtiö on listattu Tukholman NASDAQ OMX:ssä tunnuksella AXIS. Lisätietoja Axisista saat verkkosivuiltamme www.axis.com