Axis introducerer 360°-panoramakamera - klar til brug udendørs - for omkostningseffektiv overvågning

København, 2014-05-19
This content is available in the following languages: Danish, Finnish, Norwegian Bokmål, Swedish

Axis Communications, markedsleder inden for netværksvideoovervågning, lancerer i dag det kompakte, faste domekamera AXIS M3027-PVE på 5-megapixel, der giver en 360°- eller 180°-oversigt over store områder, til en konkurrencedygtig pris. Det hærværksbestandige IK10-netværkskamera, der kan anvendes både nat og dag, er designet til brug indendørs såvel som udendørs. Eksempler på hensigtsmæssige installationer er indendørs eller udendørs på hoteller, butikker, restauranter og kontorer.

Det nye AXIS M3027-PVE-netværkskamera er klar til udendørs brug og giver en 360°-panoramavisning
”Med introduktionen af AXIS M3027-PVE har vi styrket vores sortiment af diskrete og prisvenlige, faste domekameraer yderligere ved at tilføje en panoramaløsning for videoovervågning på 360°/180°, der er klar til udendørs brug. Det giver prisfølsomme markedssegmenter mulighed for at bruge blot et enkelt kamera for at få det overordnede billede”, siger Erik Frännlid, Director of Product Management hos Axis Communications. ”Kameraet har også en omfattende kapacitet til intelligente videoprogrammer og understøtter en lang række videoadministrationssoftware, herunder det gratis program AXIS Camera Companion.”

AXIS M3027-PVE, som er den seneste tilføjelse til sortimentet af AXIS M30-VE-kameraer, der er klar til udendørs brug, kan monteres i lofter, border eller under vindfang for en 360°-oversigt samt på vægge for en 180°-visning. Kameraet giver forvrængningsfri visninger, såsom panorama, dobbelt panorama og quad-visning samt visningsområdetilstande, hvor brugeren digitalt kan panorere, vippe og zoome ind på interesseområder. Der kan sendes flere streams i H.264 og Motion JPEG samtidigt, og AXIS M3027-PVE tilbyder I/O-porte for tilslutning til eksterne enheder.

Alle kameraer i AXIS M30-serien leveres fokuseret, hvilket betyder kort installationstid.
De understøtter Power over Ethernet (IEEE 802.3af), som eliminerer behovet for elkabler og reducerer installationsomkostningerne.

AXIS M3027-PVE tilbyder omfattende support ved installation af intelligente videoprogrammer gennem AXIS Camera Application Platform. Derudover giver kameraets indbyggede microSDHC-kortsprække mulighed for at lagre flere dages optagelser lokalt på et hukommelseskort. Brug af lokalt lager sammen med den gratis videoadministrationssoftware, AXIS Camera Application Platform, giver brugerne en nem løsning til fjernvisning og -videoadministration fra op til 16 kameraer pr. sted.

AXIS M3027- PVE understøttes også af anden videoadministrationssoftware, herunder AXIS Camera Station, hostede videoprodukter og tredjepartsprogrammer gennem Axis' Application Development Partner-program. Forvrængningsfrit 360º-overblik på klientsiden understøttes af Axis' videoadministrationssoftware og også af visse partnere. AXIS M3027-PVE er i overensstemmelse med ONVIF Profile S.

AXIS M3027-PVE kan nu bestilles gennem Axis' distributionskanaler til en vejledende detailpris på USD 799.

Billeder af produkter og andre ressourcer findes på
www.axis.com/corporate/press/press_material.htm?key=m3027pve

For yderligere oplysninger bedes du kontakte:
Kristina Tullberg, PR og kommunikationsspecialist, Axis Communications
Tlf.: +46 46 272 18 00, e-mail: kristina.tullberg@axis.com

Om Axis Communications
Axis er markedets førende udbyder af netværksvideo og en drivende kraft bag overgangen fra analog til digital videoovervågning, hvilket baner vej for en tryggere, smartere og mere sikker verden. Axis tilbyder netværksbaserede videoløsninger til professionelle installationer med produkter og løsninger, der er baseret på innovative og åbne tekniske platforme.
Axis har flere end 1.500 engagerede medarbejdere på 40 steder rundt omkring i verden og samarbejdspartnere i 179 lande. Axis blev grundlagt i 1984 og er en svensk it-virksomhed, der er noteret på NASDAQ OMX Stockholm under symbolet AXIS. Yderligere information om Axis findes på www.axis.com.