Axis introduceert HDTV kwaliteit videosurveillance kits voor MKB

Rotterdam, 2010-jul-27
This content is available in the following languages: Dutch; Flemish

De eenvoudig te installeren AXIS M10, M11 en M32 beveiligingcamera’s bieden toekomstvaste en op IP gebaseerde videobewakingoplossingen voor het MKB

Rotterdam, 26 juli 2010 - Axis Benelux, leverancier van IP-beveiligingcamera's, introduceert een aantal gebundelde productaanbiedingen die inspelen op de specifieke behoefte van het MKB. De nieuwe Axis M-lijn ‘kits’ voor digitale videobewaking, bestaan elk uit vier netwerkcamera's en worden geleverd met professionele controle- en opnamesoftware. De kits zijn eenvoudig uit te breiden vanuit het uitgebreide Axis-portfolio van meer dan 50 IP-camera’s.

De AXIS M10, M11 en M32-kits voor digitale videobewaking zijn voorzien van AXIS Camera Station software voor controle en opname. Deze professionele software kan worden geïnstalleerd op iedere standaard PC en beschikt over automatische cameraherkenning en -configuratie, een flexibele live view instelling en een intuïtieve gebruikersinterface. De AXIS Camera Station is wereldwijd op meer dan 30.000 locaties in gebruik en is beschikbaar in het Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Russisch, Koreaans, Japans, Chinees, Zweeds en Deens.
"Met ons nieuwe, gebundelde M-Lijn aanbod, bieden we ondernemers een complete oplossing voor de volgende generatie digitale videobewaking. De nieuwe camera kits kunnen worden gecombineerd en op elkaar worden afgestemd en zijn ideaal voor kleinere winkels, kantooromgevingen en de onderwijssector. Ze leveren daarnaast HDTV beeldkwaliteit, waardoor een betere identificatie en controle op afstand mogelijk is," aldus Edwin Beerentemfel, Sales Manager van Axis Benelux BV.

Ondernemers kunnen kiezen uit zeven verschillende AXIS M-serie kits, zodat er altijd één is die optimaal aansluit op hun behoefte. De AXIS M3203 kit beschikt over discrete vaste domecamera's met bewegingdetectie en audiodetectie. Daarnaast sporen deze camera’s manipulatiepogingen op, zoals het blokkeren van de camera of het spuiten van verf op de lens. De AXIS M1031-W kit bevat vier draadloze camera's die beweging in het donker kunnen detecteren.

Alle AXIS M-serie kits kunnen eenvoudig worden uitgebreid door toevoeging van aanvullende Axis netwerkcamera's.

Zie voor meer informatie over de nieuwe M-serie digitale videobewaking voor het MKB www.axis.com / focus.


Privacy

Privacy staat hoog in het vaandel. De camerabeelden worden niet opgeslagen en het controlecentrum is alleen toegankelijk voor medewerkers. Ook reageren klanten en ondernemers positief op het systeem. Bovendien moeten klanten toestemming geven om gefilmd te worden. Bij weigering van die toestemming mag de klant ook niets kopen.

Over Axis

Axis is een IT-onderneming die netwerkvideo-oplossingen aanbiedt voor professionele installaties. Het bedrijf is een innovatieve marktleider en zet in op de overgang van analoge op digitale videobewaking. De producten en oplossingen van Axis zijn voornamelijk gericht op beveiligingstoezicht en bewaking op afstand en zijn gebaseerd op innovatieve open-technologie platformen.

Axis is in 1984 opgericht in Zweden en opereert wereldwijd, met kantoren in 20 landen en door samenwerking met partners in meer dan 70 landen. Axis is opgericht in 1984 en staat genoteerd aan de NASDAQ OMX Stockholm onder de beurscode AXIS. Meer informatie over Axis op: www.axis.com.

Voor meer informatie:


Axis Communications BV
Edwin Beerentemfel
Telefoon: 010 – 750 46 00
E-mail: edwin.beerentemfel@axis.com

Whizpr
Inez Diepenbach / Willemijn Vader
Telefoon: 0317 - 410 483
E-mail: axis@whizpr.nl