Axis præsenterer sit første kamera med 4K-opløsning som del af en ny og kompakt serie i projektildesign

København, 2014-04-04
This content is available in the following languages: Danish, Finnish, Norwegian Bokmål, Swedish

AXIS P1428-E Network Camera er topmodellen i den kompakte AXIS P14-serie. Med 4K-teknologi tilbyder kameraet den seneste generation af HDTV-standarder og har en opløsning, der er fire gange højere end HDTV 1080p. Det nye AXIS P1428-E er ideelt til overvågning af store områder, såsom parkeringspladser og offentlige pladser og kan samtidigt registrere små detaljer.

Det nye netværkskamera AXIS P1428-E har 4K-opløsning Link til kameraklip
Axis Communications er verdens førende inden for netværksvideo. Virksomheden præsenterer i dag sit første 4K-opløsningskamera, AXIS P1428-E. 4K-standarden er defineret og godkendt af det internationale telekommunikationsforbund (ITU) og tilbyder en videoopløsning på 3840 x 2160 pixel ved 30 billeder pr. sekund.

Netværkskameraet AXIS P1428-E er topmodellen i den kompakte AXIS P14-serie og er designet til brug udendørs samt i krævende indendørs miljøer. AXIS P14-serien består af syv modeller af netværkskameraer i området HDTV 1080p til 4K, hvilket giver kunderne mulighed for at vælge det kamera, der bedst opfylder deres specifikke krav og budget og tilbyder effektiv og pålidelig videoovervågning i ethvert miljø. Det nye AXIS P1428-E har en række ekstrafunktioner, såsom fjernbetjent zoom og fokus, indbygget slot til micro SD-/SDHC-/SDXC-hukommelseskort og I/O-stik til forbindelse med eksterne enheder.

"Kort sagt giver 4K fire gange så høj opløsning som HDTV 1080p. Det er en etableret industristandard, der anvendes til filmproduktion såvel som til forbrugerdisplays, som oplever en meget hurtig markedsindtrængning. Nu er det tid til også at benytte denne nye teknologi i forbindelse med videoovervågning," siger Erik Frännlid, som beklæder posten som Director of Product Management hos Axis Communications.

"En vigtig faktor i udviklingen af dette første Axis 4K-kamera var et implementere den nye industristandard i en produktserie, der er beregnet til at indgå i praktisk brug allerede fra første dag. I begyndelsen er det sandsynligt, at de fleste forbrugere vil anvende en standard HDTV-monitor. 44K gør det muligt at forbedre enhver del af skærmen, uden at miste detaljer. For at administrere båndbreddeforbrug kan brugere se live videostrøm i HD 1080p og drage fordel af 4K-optagelser til kriminaltekniske formål."

Axis var en af de første virksomheder til at indføre HDTV-netværkskameraer på overvågningsmarkedet. Indførelsen af 4K-teknologi i vores produktportefølje er et naturligt skridt på vejen mod at leve op til kundernes behov.

Netværkskameraet AXIS P1428-E med 4K-opløsning forventes at være tilgængeligt i tredje kvartal af 2014 gennem Axis'' distributionskanaler til en vejledende udsalgspris på $999.

For billeder og andre ressourcer henvises til:
http://www.axis.com/corporate/press/press_material.htm?key= p14_seriesFor yderligere oplysninger bedes du kontakte:
Kristina Tullberg, PR og kommunikationsspecialist, Axis Communications
Tlf.: +46 46 272 18 00, e-mail: kristina.tullberg@axis.com

Om Axis Communications
Axis er markedets førende udbyder af netværksvideo og en drivende kraft bag overgangen fra analog til digital videoovervågning, hvilket baner vej for en tryggere, smartere og mere sikker verden. Axis tilbyder netværksbaserede videoløsninger til professionelle installationer med produkter og løsninger, der er baseret på innovative og åbne tekniske platforme.
Axis har flere end 1.500 engagerede medarbejdere på 40 steder rundt omkring i verden og samarbejdspartnere i 179 lande. Axis blev grundlagt i 1984 og er en svensk it-virksomhed, der er noteret på NASDAQ OMX Stockholm under symbolet AXIS. Yderligere information om Axis findes på www.axis.com.