Lancering af AXIS Camera Station - Effektiv og nem videoovervågning

København, 2014-03-28
This content is available in the following languages: Danish, Finnish, Norwegian Bokmål, Swedish

AXIS Camera Station er en komplet videoovervågnings- og optagelsesløsning til små og mellemstore anlæg, der drager fordel af Axis' markedsførende netværkskameraer og videokodere. 4.0-udgaven kombinerer nem installation og en ny intuitiv brugergrænseflade med højtydende funktioner til effektiv undersøgelse og identifikation i høj opløsning.

Axis Communications er verdens førende inden for netværksvideo. I dag lancerer virksomheden en ny udgave af AXIS Camera Station - software til videostyring. Med introduktionen af AXIS Camera Station 4.0 sætter Axis en ny standard for nem og effektiv videoovervågning.

"Mange funktionsrige videostyringsssystemer på markedet i dag er temmelig komplekse at installere og bruge", siger Peter Friberg, som er System- og servicedirektør hos Axis Communications. "Med AXIS Camera Station 4.0 har vi bevist, at det er muligt at levere en videostyringsløsning, der er både effektiv og nem at bruge. Baseret på vores erfaring fra 50.000 anlæg verden over og tilbagemeldinger fra installatører og brugere har vi forbedret systemet på mange forskellige punkter. Denne lancering er et første og vigtigt skridt til virkelig at sætte fokus på effektiv drift og identifikation".

Den nye udgave inkluderer en installationsvejledning med automatisk kameraopdagelse, der guider brugeren gennem hvert trin i konfigurationsprocessen. Hermed kan systemet være driftsklart inden for få minutter.

Brugergrænsefladen til AXIS Camera Station er blevet omdesignet med fokus på nem brug og intuitiv betjening af hovedområder, såsom navigation af direkte visning, hændelseskonfiguration og videoundersøgelse.

Med AXIS Camera Station 4.0 introducerer Axis udvidet smartsøgning. Ved blot at definere et interesseområde kan brugeren søge gennem store mængder højopløsningsvideo på blot nogle sekunder for hurtig undersøgelse og hentning af bevis. Den nye udvidede funktion til smartsøgning bygger på AXIS' Video Content Stream-teknologi - en teknologi, hvor visse informationer i billeder optages af kameraet og sendes som en separat strøm sammen med video- og lydfiler.

AXIS Camera Station giver brugeren mulighed for at drage fordel af Axis' markedsførende netværkskameraer og deres funktioner, såsom 360º oversigtsoptagelse med antiforvrængning, visning af flere strømme, Axis Corridor Format, H.264-komprimering og avanceret kamerabaseret videobevægelsesregistrering i høj opløsning til identifikation, selv om båndbredde og lager er begrænset.

Yderligere funktioner i AXIS Camera Station 4.0 inkluderer:

• 64-bitserver og klientarkitektur for øget ydeevne og robusthed
• Avanceret videobevægelsesregistrering, VMD 2.1, installeres automatisk og konfigureres i kameraet som en del af opsætningen
• Træk og slip for hurtig navigation til kameraer til visning af video på udvalgte skærme
• Øjeblikkeligt svar giver operatøren mulighed for at navigere fra live video til genafspilning af samme hændelse
• Understøtter AXIS A1001 Network Door Controller
• Hændelser kan manuelt udløses fra direkte visning og anvendes til fx at åbne/lukke døre, tænde/slukke for lys
• Omfattende flersproget support på engelsk, fransk, italiensk, tysk, spansk, polsk, russisk, koreansk, japansk, kinesisk, svensk, dansk, tyrkisk, arabisk og persisk

Den nye AXIS Camera Station 4.0 er tilgængelig som en prøveversion via http://www.axis.com/products/cam_station_software/index.htm.

Se film.

For yderligere oplysninger bedes du kontakte:
Kristina Tullberg, PR og kommunikationsspecialist, Axis Communications
Tlf.: +46 46 272 18 00, e-mail: kristina.tullberg@axis.com

Om Axis Communications
Axis er markedets førende udbyder af netværksvideo og en drivende kraft bag overgangen fra analog til digital videoovervågning, hvilket baner vej for en tryggere, smartere og mere sikker verden. Axis tilbyder netværksbaserede videoløsninger til professionelle installationer med produkter og løsninger, der er baseret på innovative og åbne tekniske platforme.
Axis har flere end 1.500 engagerede medarbejdere på 40 steder rundt omkring i verden og samarbejdspartnere i 179 lande. Axis blev grundlagt i 1984 og er en svensk it-virksomhed, der er noteret på NASDAQ OMX Stockholm under symbolet AXIS. Yderligere information om Axis findes på www.axis.com.