AXIS Camera Companion 2.1 nu ook beschikbaar in het Nederlands

Rotterdam, 2013-dec-09
This content is available in the following languages: Dutch; Flemish

Met de AXIS Camera Companion 2.1 in het Nederlands zet Axis Communications, wereldwijd marktleider in netwerkvideo-oplossingen, de toon op het gebied van bedieningsgemak en bediening op afstand. De AXIS Camera Companion videomanagementsoftware is gratis en werkt in combinatie met AXIS netwerkcamera’s en encoders met opnamemogelijkheden op SD-kaarten of NAS-drives. In de nieuwste versie is de ‘dewarping’ van 360°-camera’s uit de Axis M30-serie inbegrepen, evenals een installatiewizard voor het snel en eenvoudig configureren van de opnames op NAS-drives. Voor remote access is er een ruime keuze aan apps voor iOS- en Android beschikbaar.

“Onze klanten vinden het belangrijk dat ze het systeem vanaf elke plek kunnen gebruiken. Om die reden werken wij nauw samen met verschillende bedrijven om onze keuze aan apps voor mobiel gebruik uit te breiden en verbeteren. Op die manier komen er steeds meer functies beschikbaar en bieden steeds meer bedrijven eigen apps voor het besturen van onze AXIS Camera Companion“, zegt Edwin Roobol, Regional Director Middle Europe bij AXIS.

Eenvoudig te bedienen
In september introduceerde Axis versie 2.1 van de bekroonde AXIS Camera Companion. De software biedt de eenvoudigst bedienbare oplossing op het gebied van videobewaking die op dit moment op de markt is voor systemen tot 16 camera’s. In combinatie met de verschillende AXIS-producten zijn opgenomen beelden snel en eenvoudig te bekijken, beheren en indien nodig te exporteren. Native opgenomen 360°-camera’s kunnen in Windows-Client geëgaliseerd en optimaal bekeken worden.

Over Axis
Axis Communications BV is een IT-onderneming die netwerkvideo-oplossingen aanbiedt voor professionele installaties. Het bedrijf is een innovatieve marktleider en zet in op de overgang van analoge naar digitale videobewaking. De producten en oplossingen van Axis zijn voornamelijk gericht op beveiligingstoezicht, bewaking op afstand en zijn gebaseerd op innovatieve open-technologie platformen. Axis heeft wereldwijd meer dan 1.500 toegewijde werknemers met kantoren in meer dan 40 landen en een samenwerking met partners in meer dan 179 landen. Axis is opgericht in 1984 en staat genoteerd op de NASDAQ OMX Stockholm onder de beurscode Axis. Meer informatie over AXIS op www.axis.com.