Ray Mauritsson van AXIS CEO van het jaar 2013

Rotterdam, 2013-nov-05
This content is available in the following languages: Dutch; Flemish

Ray Mauritsson, AXIS Communications, is benoemd tot ‘CEO van het jaar 2013’ in de categorie ‘grote ondernemingen’. Ray Mauritsson ontvangt de prijs voor zijn leiderschap bij het succesvol positioneren en versterken van AXIS als marktleider. De prijs is uitgereikt door een gerenommeerde jury, die samen met de organisatie Motivation.se, drie winnaars heeft gekozen uit 146 genomineerden in de categorieën kleine, middelgrote en grote ondernemingen.

“Ik ben vereerd met de titel ‘CEO van het jaar’ en zeer trots om aan de basis te staan van het succes van AXIS samen met innovatieve en toegewijde medewerkers”, zegt Ray Mauritsson, President & Chief Executive Officer bij AXIS. “Deze prijs geeft ons ook de erkenning voor onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid evenals de erkenning voor de lange termijn verantwoordelijkheid als het gaat om bedrijfsethiek en maatschappelijk verantwoord ondernemen.”
Over Axis
Axis Communications BV is een IT-onderneming die netwerkvideo-oplossingen aanbiedt voor professionele installaties. Het bedrijf is een innovatieve marktleider en zet in op de overgang van analoge naar digitale videobewaking. De producten en oplossingen van Axis zijn voornamelijk gericht op beveiligingstoezicht, bewaking op afstand en zijn gebaseerd op innovatieve open-technologie platformen. Axis heeft wereldwijd meer dan 1.400 toegewijde werknemers met kantoren in 40 landen en een samenwerking met partners in meer dan 179 landen. Axis is opgericht in 1984 en staat genoteerd op de NASDAQ OMX Stockholm onder de beurscode AXIS. Meer informatie over Axis op www.axis.com.