Axis præsenterer et fuldt udstyret projektilkamera med netværksfunktioner til udendørs brug

København, 2013-10-10
This content is available in the following languages: Danish, Finnish, Norwegian Bokmål, Swedish

Projektilkameraet AXIS Q1765-LE Network Camera tilbyder billedkvalitet i FullHD, 18x optisk zoom og indbygget infrarød illumination, hvilket gør det ideelt til overvågningsinstallationer, som kører i døgndrift. Kameraet dækker store afstande og kan både levere billeder i vidvinkel og en høj detaljegrad til identifikationsbrug. AXIS Q1765-LE er beregnet til udendørs brug, og kameraet er designet med henblik på overvågning af indgange, udgange og arealer, såvel som montering på pæle i forbindelse med overvågning af parkeringspladser eller generel overvågning i byer.

Axis Communications, der er verdensførende inden for netværksvideo, præsenterer i dag en stærk tilføjelse til sin serie af fikserede kameraer til udendørs overvågning. AXIS Q1765-LE har en kraftig, motoriseret 18x optisk zoom, som dækker store afstande, og en autofokus, som leverer billeder med perfekt fokus. Herudover tillader Axis’ unikke Corridor Format effektiv monitorering af vertikale områder, såsom lange gader og arealer. (Se film.)

“AXIS Q1765-LE er et slankt og solidt projektilkamera, som er designet til udendørs overvågning, selv under udfordrende omstændigheder. Dets enestående robusthed og pålidelighed gør det særligt relevant for vitale installationer som eksempelvis vejkryds,” udtaler Erik Frännlid, som er Director of Product Management hos Axis Communications.

AXIS Q1765-LE har indbyggede, højeffektive og automatisk justerende infrarøde lysdioder. Disse tillader kameraet at dække et område på mindst 15 meter på den videste indstilling og op til 40 meter ved fuld tele-indstilling. Den indbyggede infrarøde illumination er særligt fordelagtig ved installationer, som skal køre døgnet rundt uden hjælp fra kunstig belysning.

Det kompakte AXIS Q1765-LE vejer kun ganske lidt, men det er alligevel solidt. Kameraet har fået IP66/NEMA4X-bedømmelsen, hvilket vil sige at det er modstandsdygtigt over for vand og støv. Ved hjælp af Arctic Temperature Control-funktionaliteten kan kameraet starte op i alle temperaturer mellem -40 °C to 50 °C, hvilket gør AXIS Q1765 perfekt til installationer på steder med omskifteligt vejr. Kameraet er meget nemt at installere takket være sin begrænsede vægt og 1-kabel-installation samt understøttelsen af Power over Ethernet og både vekselstrøm og jævnstrøm.

AXIS Q1765-LE er planlagt til at være tilgængeligt i det fjerde kvartal af 2013 gennem Axis’ distributionskanaler til en foreslået pris på €1175.

Kameraets yderligere funktioner inkluderer:
• Billedkvalitet i FullHD (HDTV 1080p), både dag og nat.
• Den simple og ligefremme mekaniske, elektriske og optiske installation sikrer, at kameraet leverer den rette billedkvalitet i enhver given situation.
• Installationen og håndteringen er gjort nem via Power over Ethernet (IEE 802.3af) og 8-28 V DC, 20-24 V AC.
• Nem installation og montering via valgfrit tilbehør såsom AXIS T98A17-VE Surveillance Cabinet (bade coax og fiber) og AXIS T91A47 Pole Mount.
• Mulighed for at gemme optagelser lokalt via hukommelseskort.
• Tovejs-lyd, hvilket er brugbart, når en afskrækkende effekt er påkrævet.
• Kameraet kan let integreres med eksisterende sikkerhedssystemer.

AXIS Q1765-LE er understøttet af industriens største base af videohåndteringssoftware gennem Axis Application Development Partner Program og AXIS Camera Station. Kameraet rummer også understørrelse af AXIS Camera Application Platform, AXIS Video Hosting System og ONVIF, som sikrer nem integration af kamerasystemer og mulighed for, at applikationsudviklere kan tildele kameraet intelligente funktioner.

For billeder og andet materiale, besøg venligst:
http://www.axis.com/corporate/press/press_material.htm?key=q1765le

For yderligere information om Axis Communications, kontakt:
Kristina Tullberg, PR and Communications Specialist, Axis Communications
Tlf.: +46 46 272 18 00, e-mail: kristina.tullberg@axis.com

Om Axis Communications
Axis er markedets førende udbyder af netværksvideo og en drivende kraft bag overgangen fra analog til digital videoovervågning, hvilket baner vej for en tryggere, smartere og mere sikker verden. Axis tilbyder netværksbaserede videoløsninger til professionelle installationer med produkter og løsninger, der er baseret på innovative og åbne tekniske platforme.
Axis har flere end 1.500 engagerede medarbejdere på 40 steder rundt omkring i verden og samarbejdspartnere i 179 lande. Axis blev grundlagt i 1984 og er en svensk it-virksomhed, der er noteret på NASDAQ OMX Stockholm under symbolet AXIS. Yderligere information om Axis findes på www.axis.com.