AXIS verlengt garantie voor netwerkvideo producten

Rotterdam, 2013-sep-19
This content is available in the following languages: Dutch; Flemish

Verlengde garantie van vijf jaar op netwerkvideo producten van AXIS stelt investeringen van klanten in bewakingsproducten veilig

AXIS Communications, wereldwijd marktleider in netwerkvideo oplossingen, breidt zijn dienstenportefeuille uit met een optionele garantieverlenging voor netwerkcamera's, video-encoders en video-decoders. Voortaan is het mogelijk om de standaard garantieperiode van deze producten van één tot drie jaar uit te breiden tot vijf jaar. Samen met de betrouwbare en kwaliteitsvolle netwerkvideo oplossingen van AXIS biedt deze nieuwe verlengde garantie systeemintegratoren en eindgebruikers meer zekerheid. Bovendien helpt ze hen om hun investeringen in videobewakingsoplossingen veilig te stellen.

"Zodra onze klanten onze producten hebben gekocht, is het van essentieel belang dat we hen de beste dienstverlening en ondersteuning bieden. Sommige klanten, vooral die met grotere bewakingsinstallaties, willen hun investeringen extra beschermen met een verlengde garantieperiode", zegt Edwin Roobol, Regional Director Middle Europe bij AXIS Communications. "Bovendien biedt de AXIS Verlengde Garantie systeemintegratoren nieuwe mogelijkheden op het vlak van garantieovereenkomsten."

De AXIS Verlengde Garantie is verkrijgbaar via de distributiekanalen van Axis en moet binnen de zes maanden na de aankoop van het product worden geactiveerd.


Over Axis
Axis Communications BV is een IT-onderneming die netwerkvideo-oplossingen aanbiedt voor professionele installaties. Het bedrijf is een innovatieve marktleider en zet in op de overgang van analoge naar digitale videobewaking. De producten en oplossingen van Axis zijn voornamelijk gericht op beveiligingstoezicht, bewaking op afstand en zijn gebaseerd op innovatieve open-technologie platformen. Axis heeft wereldwijd meer dan 1.400 toegewijde werknemers met kantoren in 40 landen en een samenwerking met partners in meer dan 179 landen. Axis is opgericht in 1984 en staat genoteerd op de NASDAQ OMX Stockholm onder de beurscode AXIS. Meer informatie over Axis op www.axis.com.