Axis reikt Benelux Partner Awards uit

Bruxelles, 2013-sep-12
This content is available in the following languages: Dutch; Flemish

Belgische A&E Security en ADI Belgium vallen in de prijzen

Axis Communications, wereldwijd marktleider in netwerkvideo oplossingen, heeft tijdens de Axis Partner Day 2013, die op 10 september in Geertruidenberg (NL) plaatsvond, enkele partners onderscheiden met een award. De winnaars ontvingen de award uit handen van Edwin Roobol, Regional Director Middle Europe en Martin Gren, Founder en Director New Projects bij Axis. Daarnaast werden partners bijgepraat over de ontwikkelingen in de beveiliging en algemene trends die van invloed zijn op de beveiligingsmarkt.

In de categorie ‘oplossingen’ is het Belgische A&E Security onderscheiden met de ‘Nieuwkomer van jaar’ - award. Daarnaast werden ook het Nederlandse Videotronic (Partner van het jaar) en Vision ISP (Project van het jaar ism. gemeente Almere) bekroond met een award.

In de categorie ‘distributie’ viel ADI Belgium in de prijzen als ‘Distributeur met meeste groei’, naast Anixter Holland die een award ontving voor ‘Beste Stock Management & Beschikbaarheid’.

Edwin Roobol: “We vinden het bij Axis van groot belang om onze partners te ondersteunen. We realiseren ons dat het kanaal voor ons enorm belangrijk is en investeren daarom veel in deze partijen. Door samen te werken met onze partners kunnen we steeds weer mooie projecten opzetten en samenwerkingen aangaan die een bijdrage leveren aan een veiligere samenleving. Deze awards zijn een blijk van waardering voor de toewijding en inzet van onze partners."

Johan Schorreel, Product Manager bij A&E Security: “Deze award is voor ons een blijk van vertrouwen in de relatie en erkenning voor onze inzet. Door de introductie van Axis producten in ons aanbod, kunnen we nog beter aan de behoeften van onze klanten voldoen. We zijn heel trots op deze award en kijken ernaar uit om onze samenwerking met Axis de komende jaren verder te zetten.”

Carl Tuerlinckx, Country Leader België en Luxemburg bij ADI Belgium : “We zijn heel blij met deze onderscheiding. Het is voor ons een mooie erkenning die ons vertrouwen geeft en een stimulans is naar de toekomst toe. We zetten met ADI Belgium actief in op de overgang van analoge naar digitale videobewaking. Met de geavanceerde IP-oplossingen van Axis en onze jarenlange ervaring in de security industrie, kunnen we bedrijven de perfecte oplossing bieden.”


Over Axis
Axis Communications BV is een IT-onderneming die netwerkvideo-oplossingen aanbiedt voor professionele installaties. Het bedrijf is een innovatieve marktleider en zet in op de overgang van analoge naar digitale videobewaking. De producten en oplossingen van Axis zijn voornamelijk gericht op beveiligingstoezicht, bewaking op afstand en zijn gebaseerd op innovatieve open-technologie platformen. Axis heeft wereldwijd meer dan 1.500 toegewijde werknemers met kantoren in meer dan 40 landen en een samenwerking met partners in meer dan 179 landen. Axis is opgericht in 1984 en staat genoteerd op de NASDAQ OMX Stockholm onder de beurscode AXIS. Meer informatie over Axis op www.axis.com