Stanley Security Europe lanceert succesvolle eVideo Cloud hostingoplossing in heel Europa

Rotterdam, 2013-jul-31
This content is available in the following languages: Dutch; Flemish

Stanley Security Europe kondigt de Stanley eVideo Cloud oplossing in 14 Europese landen aan. Na de overname van Niscayah in november 2011 is Stanley Security aanzienlijk gegroeid in alle West-Europese landen. Vandaag is deze onderneming marktleider in elektronische beveiliging en het aanbod van eVideo Cloud aan haar klanten in Europa is dan ook een logische volgende stap.

Bewaking en ondersteuning
Stanley eVideo Cloud is een veilig, betrouwbaar en effectief videobeveiligings- en videotoezichtsysteem via de cloud. Deze oplossing maakt de rompslomp en kosten voor de installatie en het onderhoud van een lokaal opnamesysteem overbodig. Stanley eVideo Cloud leent zich perfect voor zowel de bewaking als de ondersteuning van de commerciële activiteiten van een klant.
Via dit eenvoudige en rendabele video-opnamesysteem kan de gebruiker de beelden op elke plek opvragen via het internet (via pc, tablet of smartphone).

Gebruiksvriendelijke videobewakingsoplossing
Martyn Ryder, product- en oplossingenverantwoordelijke Europa bij Stanley Security Europe, licht toe: “We zijn heel blij met de lancering van de eVideo Cloud oplossing op al onze Europese afzetmarkten. Steeds meer klanten zijn op zoek naar gehoste/beheerde oplossingen en ze zijn hiervoor bij ons aan het juiste adres. Stanley Assure™ is namelijk een gebruiksvriendelijke videobewakingsoplossing, ook voor IT-leken. Bovendien kan de klant dit flexibele systeem op een rendabele manier aanpassen in functie van de evolutie van zijn bedrijf.”

De Stanley eVideo Cloud oplossing draait op de serversoftware Axis Video Hosting System (AVHS) en IP-bewakingscamera's van Axis Communications, de marktleider in netwerkvideosystemen.

“Samen met onze partners streven we continu naar topprestaties en onze duurzame samenwerking met Stanley Security vormt hierop geen uitzondering, aldus Edwin Roobol, regionale directeur voor Midden-Europa bij Axis Communications. Met de nieuwste camera's kunnen beelden op afstand opgenomen worden via een clouddienst of rechtstreeks naar een smartphone of tablet gestreamd worden. Zo kan de gebruiker de opnames altijd en overal bekijken. Deze evolutie is een rechtstreeks gevolg van innovaties in consumententechnologie en de toegenomen belangstelling van bedrijven voor clouddiensten. De vraag naar gehoste en op afstand beheerde videobewaking is de voorbije jaren sterk gestegen in heel Europa. Met onze geavanceerde bewakingssystemen en de eVideo Cloud oplossing van Stanley beschikken we over een mooi aanbod . We spelen zo samen in op de behoeften van onze klanten en brengen eenvoudige topproducten op de markt.”

Oplossing op maat
Door in te tekenen op de eVideo Cloud oplossing met IP-camera's van Axis kunnen klanten hun videobewaking uitbreiden met een goedkopere gehoste cloudarchitectuur, uiteraard zonder aan beeldkwaliteit in te boeten. Bovendien is het systeem heel veilig dankzij het gebruik van de nieuwste gegevensencryptie waardoor bedrijven geen firewall-poorten moeten openzetten om de opnames op afstand te bekijken. eVideo Cloud werkt op basis van Stanley Assure™. Zo profiteren de gebruikers van een complete ondersteuning en een voordelige maandelijkse betaling (incl. installatie, onderhoud, hardware en hosting).
eVideo Cloud speelt in op de behoeften van heel wat bedrijven. Een kleine zelfstandige die op zoek is naar HD-beelden die hij op afstand kan bekijken of naar een back-upsysteem voor zijn lokale DVR/NVR. Of een grote multinational die voordeel wil halen uit een videosysteem in de cloud, zonder dat hij wordt blootgesteld aan de risico's die bij het eigendom en beheer van zo'n systeem horen.


Over Axis
Axis Communications BV is een IT-onderneming die netwerkvideo-oplossingen aanbiedt voor professionele installaties. Het bedrijf is een innovatieve marktleider en zet in op de overgang van analoge naar digitale videobewaking. De producten en oplossingen van Axis zijn voornamelijk gericht op beveiligingstoezicht, bewaking op afstand en zijn gebaseerd op innovatieve open-technologie platformen. Axis heeft wereldwijd meer dan 1.400 toegewijde werknemers met kantoren in 40 landen en een samenwerking met partners in meer dan 179 landen. Axis is opgericht in 1984 en staat genoteerd op de NASDAQ OMX Stockholm onder de beurscode AXIS. Meer informatie over Axis op www.axis.com.

Over Stanley Security Stanley
Security Solutions maakt deel uit van Stanley Black & Decker (SWK). De beveiligingsexpert heeft onlangs zijn krachten gebundeld met Niscayah en is tegenwoordig een van de toonaangevende beveiligingsleveranciers in Europa. Stanley ontwerpt, installeert, beheert en onderhoudt beveiligingssystemen voor nationale en internationale klanten uit de industriële sector, de kleinhandel, de gezondheidszorg, de overheidssector en de commerciële sector. Stanley maakt het verschil met een uitgebreid netwerk van hulpmiddelen, geavanceerde technologie en een bedrijfscultuur van topprestaties. De onderneming voorziet dan ook de nodige opleidingen, uitrustingen en procedures voor haar werknemers, zodat ze de allerbeste beveiligingsoplossing op de markt kunnen afleveren. Stanley Security Solutions combineert het beste van twee werelden: een lokale onderneming met internationale middelen en een van de sterkste reputaties in de beveiligingswereld.
Website: www.stanleysecuritysolutions.eu