După părerea IFSEC Global , Martin Gren este personajul cel mai important al industriei de securitate şi protecţie la incendiu

Bucurest, 2013-02-05
This content is available in the following languages: Romanian

Martin Gren face parte din grupul fondatorilor companiei şi este membru al consiliului de administraţie al Axis. El a fost clasat în top-ul celor mai importante personalităţi ale industriei de protectie la incendiu şi securitate pe prima poziţie.

„Este o mare bucurie şi o onoare pentru mine să fiu declarat numărul unu în industria de securitate şi protecţie la incendiu” - a spus Martin Gren, unul din fondatorii şi membru al consiliului de administraţie al Axis Communications.

În 1996, Axis Communications a prezentat lumii prima cameră de reţea. Azi, Axis este liderul pieţei soluţiilor video de reţea şi este fruntaşul convertirii tehologiei video analogice folosită în industria de supraveghere video în tehnologie digitală.

Per Björkdahl, preşedintele consiliului de administraţie al ONVIF şi directorul pentru strategia de dezvoltare al Axis, a fost clasat în top-ul IFSEC al celor mai importante personalităţi ale industriei de protectie la incendiu şi securitate pe poziţia a treia. Keith Bloodworth, unul din fondatorii Axis, directorul general al CNL Software a fost clasat in acelaşi top pe poziţia a şasea.

IFSEC Global aminteşte în lista sa 40 de personalităţi importante pentru industria de protecţie la incendiu şi securitate. Top-ul a fost alcătuit cu ocazia organizării expoziţiei internaţionale cu numărul patruzeci a IFSEC Global, la Birmingham în perioada 13-16 mai, 2013. Informaţii suplimentare puteţi găsi la adresa www.ifsecglobal.com.


Despre Axis Communications:

Axis este liderul mondial în producţia de sisteme video de reţea,şi coordonează tecerea de la thenologii analogice la tehnologii digitale în supraveherea video. Oferă soluţii profesionale de suprvaghere Axis are la bază platforme inovative bazate pe platforme deschise.

Axis, la nivel global are în 40 de locaţii, peste 1000 de angajaţi profesionişti. Prin partenerii săi, Axis este prezent în 179 de ţări. Compania cu profil IT fondată în Suedia în 1984, este cotată la bursă sub ticker Axis de către NASDAQ OMX Stockholm. Pentru informaţii suplimentare vă rugăm să ne vizitaţi la www.axis.com.