Az Axis kedvező árú, a legújabb vezeték nélküli technológiát alkalmazó HDTV kamerát mutatott be

Budapest, 2013-03-12
This content is available in the following languages: Hungarian, Romanian

Lakossági felhasználóknál, kisebb üzletekben, irodákban rendszeresen felmerül az igény könnyen felszerelhető és kedvező árú kamerákra. A kisméretű és költséghatékony AXIS M1004-W hálózati kamera tökéletes megoldást jelent ezekben az esetekben, köszönhetően a vezeték nélküli és az Axis egyedülálló kapcsolódásának, a One Click Camera Connectionnek.

Az Axis Communications, a hálózati videomegoldások vezető gyártója bemutatta az AXIS M1004-W beltéri, vezeték nélküli kameráját olyan felhasználási területekre, ahol a költség és rendszer rugalmassága kulcsfontosságú tényező. A Wi-Fi Protected Setup protokoll használata leegyszerűsíti a logikai biztonsági beállításokat a vezeték nélküli hálózatokban. A telepítést végzők ezzel időt takarítanak meg, és könnyen állíthatnak be nagy biztonságú hálózatot a Wi-Fi-vel lefedett területeken, ahol az Ethernet kábelezés nem lehetséges.

„Az AXIS M1004-W egy rendkívül egyszerűen telepíthető, kedvező árú kamera, ami jól kiegészíti a jól bevált AXIS M10 sorozatot” – mondta el Erik Frännlid, az Axis termékmenedzsmentért felelős igazgatója. „A kamera rendelkezik egy nyomógombbal, amely a felhasználóbarát, nagy biztonságú és könnyű WLAN párosítást biztosítja. Ugyanakkor a HDTV videót megbízhatóan továbbítja a vezeték nélküli hálózaton. Kisebb vállalkozások, lakossági felhasználók egy kedvező árú és könnyen használható megoldást kapnak videomegfigyelési igényeikre.”

Az AXIS M1004-W hálózati kamera együttműködik az AXIS Video Hosting Systemmel egy kattintással biztosítva a kamera csatlakozását és képének hosztolását. Továbbá rendelkezik ki-bemeneti csatlakozással (1 bemenet, 1 kimenet), ami lehetővé teszi különböző eszközök, például érzékelők, külső relék (ajtónyitásra, lámpakapcsolásra) csatlakoztatását.

Az AXIS M1004-W további jellemzői:

• 1280×800 pixel felbontás, progresszív letapogatás, HDTV színhűség, full frame rate és 16:9 képformátum
• Több H.264 videostream
• Axis Corridor Format (kép elforgatása)
• Ki- és bemeneti csatlakozások
• NAS rögzítés támogatása
• Wi-Fi IEEE802.11b/g/n támogatás
• Wi-FI Protected Setup Protocol (WPS) támogatása

Az AXIS M1004-W kamerák az ADP (Axis Development Partner Program) eredményeként együttműködnek a legtöbb gyártó videomenedzsment alkalmazásaival, továbbá természetesen az Axis Camera Stationnel. Támogatják az AXIS Camera Companion, Hosted Video alkalmazásokat, valamint az ONVIF-et a szélesebb körű integráció érdekében.
Az AXIS M1004-W várhatóan 2013 második negyedévétől lesz kapható az Axis disztribúciós hálózatán keresztül. Fotókért és további információért kérjük, látogasson el a következő weboldalra: http://www.axis.com/corporate/press/press_material.htm?key=m1004w


Az Axis Communicationsről:

Az Axis a világ vezető hálózati videorendszer-gyártója, amely élen jár az analóg videomegoldások IP alapúra váltásában. A professzionális felhasználók számára ajánlott hálózati eszközei és megoldásai innovatív, nyílt platformokon alapulnak.
Az Axis világszerte 40 helyen több mint 1400 szakembert alkalmaz. Partnerein keresztül 179 országban van jelen. A Svédországban 1984-ben alapított IT-vállalatot a tőzsdén a NASDAQ OMX Stockholm jegyzi Axis ticker alatt. További információért kérjük, látogasson el a www.axis.com weboldalra.