Axis Communications versterkt het wereldwijde partneraanbod door betere integratie van softwareoplossingen

Bruxelles, 2013-jun-17
This content is available in the following languages: Dutch; Flemish

Uitbreiding Application Development Partner -programma (ADP) voor breder aanbod maatoplossingen

Axis Communications, marktleider op het gebied van netwerkcamera’s , breidt haar Application Development Partner - programma (ADP) verder uit. Axis heeft een breed netwerk van onder andere systeemintegrators, consultants, softwareontwikkelaars (ADP) en netwerkinfrastructuur-leveranciers. Het ADP-programma staat aan de basis van dit netwerk en is van groot belang voor Axis. Het programma helpt softwareleveranciers om netwerkvideoproducten van Axis te integreren in oplossingen voor eindklanten. Door open programma-interfaces, technische documentatie en specificaties en uitgebreide ondersteuning te bieden, kunnen softwareontwikkelaars makkelijk zorgen voor integratie van het brede productaanbod en de mogelijkheden die het Axis portfolio biedt.

Axis Communications breidt het ADP-programma uit door extra personeel aan te trekken dat specifiek wordt ingezet voor een nauwere samenwerking met lokale en regionale ADP-partners. Het uitwisselen van lokale competenties, marktkennis en bewustzijn van de culturele en juridische situatie zal leiden tot een snellere integratie van Axis-producten en -functies in video-oplossingen die zijn afgestemd op de specifieke regio of bedrijfssector.
“De mogelijkheid om in lokale markten nauwer samen te werken met strategisch belangrijke ADP-partners is een belangrijke stap om wereldwijd marktleider te blijven. Door in alle regio's te investeren in toegewijde Axis-resources, blijven we het ADP-programma verbeteren. Zo blijft onze positie als marktleider intact en kunnen we echte win-win partnerships aangaan," zegt Bodil Sonesson, VP Sales bij Axis Communications

Drie niveaus van partnerschap
Axis introduceert drie niveaus van partnerschap om te zorgen voor een grotere betrokkenheid , betere verkoopsresultaten en om loyaliteit te belonen met duidelijke voordelen en vereisten. Het programma biedt gerichte tools, services en training om te voldoen aan de specifieke behoeften van de klant:

Application Development Partner
Alle gekwalificeerde softwareleveranciers die al Axis-netwerkvideoproducten hebben geïntegreerd in hun commerciële software, komen in aanmerking om als Application Development Partner mee te doen aan het programma. Axis biedt een aantal technische ontwikkelingstools, ondersteuning en marketingvoordelen, zodat de ADP-partner goed van start kan gaan.

Silver ADP
Partners op het Silver niveau zijn bezig hun bedrijf samen met Axis te laten groeien. Er wordt gekeken naar gezamenlijke zakelijke mogelijkheden en marketinginitiatieven. Silver ADP's voldoen aan de behoeften van eindklanten van Axis, die vaak specifieke oplossingen zoeken voor geprioriteerde bedrijfssegmenten.

Gold ADP
Gold ADP's zijn bedrijven die marktleider zijn en die nauw samenwerken met Axis om vroegtijdige integratie en gezamenlijke bedrijfsontwikkeling te bewerkstelligen. Gold Partners bieden robuuste, flexibele en schaalbare netwerkvideoapplicaties. Ze bieden eerstelijnsondersteuning en hebben laten zien dat Axis hun voorkeursleverancier is voor bewakingscameraoplossingen.


Over Axis Communications
Axis Communications BV is een IT-onderneming die netwerkvideo-oplossingen aanbiedt voor professionele installaties. Het bedrijf is een innovatieve marktleider en zet in op de overgang van analoge naar digitale videobewaking. De producten en oplossingen van Axis zijn voornamelijk gericht op beveiligingstoezicht, bewaking op afstand en zijn gebaseerd op innovatieve open-technologie platformen. Axis heeft wereldwijd meer dan 1.400 toegewijde werknemers met kantoren in 40 landen en een samenwerking met partners in meer dan 179 landen. Axis is opgericht in 1984 en staat genoteerd op de NASDAQ OMX Stockholm onder de beurscode AXIS. Meer informatie over Axis op http://www.axis.com.