Axis lanseeraa innovatiivisen PTZ-kameran

Lund, 2013-05-13
This content is available in the following languages: Danish, Finnish, Norwegian Bokmål, Swedish

Axis lanseeraa markkinoille uuden ulkokamerasarjan. AXIS P5414-E PTZ on liikettä automaattisesti seuraava PTZ-kamera, joka toimii älykkään teknologian avulla. Se tarkoittaa sitä, että kamera on automaattisesti kauko-ohjattava parhaan mahdollisen yleiskuvan saamiseksi. Kuvan laatu 720p ja HDTV yhdessä takaavat optimaaliset käyttöolosuhteet ulkona, kaupungeissa, parkkihalleissa ja koulujen pihoilla.

AXIS P5414-E on innovatiivinen PTZ-kamera jossa on kauko-ohjattava käyttötekniikka ulkoseinälle asentamista varten
”Noin puolet kaikista PTZ-kameroista asennetaan seinälle. Siksi olemme kehittäneet kameran, joka on erityisesti suunniteltu ulkoseinälle asentamista varten. AXIS P5414-E PTZ-kamerassa on korkea kuvan laatu, 18x optinen zoom ja houkutteleva hinta samalla kun se on helppo asentaa ja huoltaa”, kertoo Axisin tuotepäällikkö Erik Frännlid.

Kamerassa on suora yhteys kaksi-moottoriseen vetoakseliin, toinen moottori kameran kiertoa ja toinen kallistusta varten. Se on varustettu integroidulla seinäkiinnittimellä, joten asennustarvikkeita ei tarvitse ostaa erikseen. Se merkitsee kustannussäästöjä asiakkaille sekä nopeampaa ja yksinkertaisempaa asennusta.
AXIS P5414-E-kamerassa on myös integroitu aurinkosuoja, joka voidaan helposti poistaa ja maalata kameran ympäristöön sointuvaksi. Kamerassa on piilotettu, kaksisuuntaista ääniviestintää tukeva kytkentälaatikko, muistikortti, neljä konfiguroitavaa sisään-/ulostuloa ulkoisiin yksikköihin sekä mahdollisuus sähkön saantiin verkosta (Power over Ethernet Plus) tai tavanomaisesta sähkölähteestä.
Kamerassa on etukäteen asetettava panorointi-, kallistus- ja zoomaustekniikka, joka toimii liikkeen havainnoinnin yhteydessä etukäteen täsmennetyllä alueella. Ks. tuotetta esittelevä filmi lisätietoja varten. Tuote lanseerataan markkinoille heinäkuussa 2013 ja sen suositushinta on noin 1.324 euroa.

Ks. kameraa esittelevä lyhyt filmi:www.axis.com/r/video-p5414e

Kuvia ja lisätietoja:
www.axis.com/corporate/press/press_material.htm?key=p5414eLisätietoja:
Lena Hedén, PR- ja markkinointijohtaja, Axis Communications
Puh: +46 46 272 1800, sähköposti: pressoffice@axis.com

Tietoja Axis Communications yhtiöstä
Verkkovideon markkinajohtajana Axis on turvallisemman, älykkäämmän ja varmemman maailman luomisen kärjessä –rakentaen sillan analogisen ja digitaalisen valvonnan välille. Yhtiö tarjoaa ammattimaisten asennusten verkkovideoratkaisuja. Axisin tuotteet ja ratkaisut pohjautuvat innovatiiviseen teknologiajärjestelmään.
Axisin henkilökunta koostuu yli 1400 omistautuneesta työntekijästä, toimien 40 toimipisteessä ympäri maailmaa. Yhteistyökumppaneita on 179 maassa. Perustettu vuona 1984, Axis on ruotsalainen it-yhtiö, joka on listattu Tukholman NASDAC OMX pörssissä tunnuksella AXIS. Lisätietoja Axisista saat verkkosivuiltamme www.axis.com.