Axis lancerer innovativt pan-tilt-zoom-kamera

København, 2013-05-13
This content is available in the following languages: Danish, Finnish, Norwegian Bokmål, Swedish

Nu lancerer Axis en ny serie udendørskameraer. AXIS P514-E PTZ er et pan-tilt-zoom-kamera med intelligent drift. Det indebærer, at man ved hjælp af fjernstyring kan panorere, tilte og zoome kameraet for at få et optimalt overblik. Dette kombineret med en billedkvalitet på 720p HDTV gør det ideelt til udendørsbrug samt montering i bymiljøer, parkeringshuse og skolegårde.

AXIS P5414-E er et innovativt PTZ-kamera med fjernstyret drift, der er beregnet til vægmontering udendørs.
"Cirka halvdelen af alle PTZ-kameraer er vægmonterede. Derfor har vi udviklet et kamera, der er skræddersyet til montering på vægge udendørs. AXIS P5414-E PTZ har høj billedkvalitet, 18x optisk zoom samt en attraktiv pris – og det er desuden nemt at installere og vedligeholde,” siger Erik Frännlid, Axis Director of Product Management.

Kameraet er direkte forbundet med drivakslen med to motorer: en til panorering og en til tiltning af kameraet. Det har et indbygget vægbeslag, så man slipper for at købe separat monteringstilbehør. Det betyder besparelser for kunderne samt hurtigere og nemmere installationer.

AXIS P5414-E har også en indbygget solskærm, der nemt kan tages af og males, så den passer til det miljø, hvor kameraet er monteret. Kameraet har en skjult koblingsdåse, der understøtter tovejslyd, hukommelseskort, fire konfigurerbare ind- og udgange til eksterne enheder samt mulighed for at få strøm fra netværket (Power Over Ethernet Plus) eller fra en almindelig strømkilde.

Kameraet kan panorere, tilte og zoome ind på et forudindstillet punkt, når der registreres bevægelse i et foruddefineret område. Se produktfilmen for yderligere information.

Lancering sker i juli 2013 med en vejl. pris på € 1.342.

Se en kort film om kameraet her:
www.axis.com/r/video-p5414e

For billeder og yderligere information:
www.axis.com/corporate/press/press_material.htm?key=p5414e


For yderligere information om Axis Communications, kontakt:
Kristina Tullberg, PR and Communications Specialist, Axis Communications
Tlf.: +46 46 272 18 00, e-mail: kristina.tullberg@axis.com

Om Axis Communications
Axis er markedets førende udbyder af netværksvideo og en drivende kraft bag overgangen fra analog til digital videoovervågning, hvilket baner vej for en tryggere, smartere og mere sikker verden. Axis tilbyder netværksbaserede videoløsninger til professionelle installationer med produkter og løsninger, der er baseret på innovative og åbne tekniske platforme.
Axis har flere end 1.400 engagerede medarbejdere på 40 steder rundt omkring i verden og samarbejdspartnere i 179 lande. Axis blev grundlagt i 1984 og er en svensk it-virksomhed, der er noteret på NASDAQ OMX Stockholm under symbolet AXIS. Yderligere information om Axis findes på www.axis.com.