Axis Communications aanwezig op de SSA 2013

Rotterdam, 2013-mei-16
This content is available in the following languages: Dutch; Flemish

Marktleider Axis Communications zal ook dit jaar aanwezig zijn op de Safety en Security Amsterdam samen met partners als ACIC, AGNEOVO, AOPEN en Seetec. Axis Communications zal tijdens de beurs nieuwe trends en technologieën presenteren die inspelen op de behoefte van de markt. Bijna 20 jaar geleden geloofde de markt nog niet in de toekomst van netwerk-video. Vandaag de dag zijn er weinig die daarover twijfelen. Ontwikkelingen en veranderingen op het gebied van video surveillance zijn aan de orde van de dag en zijn steeds belangrijker voor verschillende segmenten zoals retail, transport en banking.

Project 212 en meer
Axis kondigt een op de toekomst gericht product aan onder de noemer Project 212, welke tijdens de SSA geïntroduceerd wordt. Tevens zal Axis diverse nieuwe producten uit verschillende segmenten laten zien op de Axis stand 212. Voorbeelden zijn de M2014-E die vooral interessant is voor de retailsector, de P1204 en voor transport de Q1604 en de M3114-R.

Meer informatie over project 212 zal volgen via het Twitteraccount: @Axis_NL

Match & Catch
Tijdens de SSA worden ook de SSA Awards 2013 uitgereikt. Dit betreft een tweejaarlijkse landelijke vakprijs voor de beveiligings- en (brand)veiligingsbranche. Axis Communications is blij te vermelden dat het genomineerd is met het project Match & Catch in de categorie oplossingen. Op 4 juni aanstaande zullen de Awards worden uitgereikt.

Edwin Roobol, Regional Director Europe en Edwin Beerentemfel, Manager Business Development Middle Europe zullen aanwezig zijn tijdens de SSA en zijn beschikbaar voor interviews. Om een afspraak te maken, het verzoek om even een mail te sturen naar axis@whizpr.nl.


Axis Communications BV is een IT-onderneming die netwerkvideo-oplossingen aanbiedt voor professionele installaties. Het bedrijf is een innovatieve marktleider en zet in op de overgang van analoge naar digitale videobewaking. De producten en oplossingen van Axis zijn voornamelijk gericht op beveiligingstoezicht, bewaking op afstand en zijn gebaseerd op innovatieve open-technologie platformen. Axis heeft wereldwijd meer dan 1.400 toegewijde werknemers met kantoren in 40 landen en een samenwerking met partners in meer dan 179 landen. Axis is opgericht in 1984 en staat genoteerd op de NASDAQ OMX Stockholm onder de beurscode AXIS. Meer informatie over Axis op www.axis.com.