Axis Communications’ Academy start met Business Seminar voor CCTV- en IT-bedrijven

Rotterdam, 2013-mei-15
This content is available in the following languages: Dutch; Flemish

In de afgelopen zeven jaar heeft Axis Communications’ Academy meer dan 25.000 security professionels en systeem installateurs getraind op het gebied van netwerkvideo’s. Axis, marktleider op het gebied van netwerkcamera’s, is gestart met het aanbieden van deze trainingen om de groeiende vraag naar digitale videosystemen te ondersteunen met het overdragen van kennis en ervaring. In 2010 startte Axis met het aanbieden van webinars om de kennis van partners en klanten betreft netwerkvideo verder te vergroten. Om de volgende stap te zetten teneinde van de Axis Communications’ Academy vindt er op 22 mei aanstaande voor het eerst in Nederland het Business Seminar plaats, bestemd voor CCTV- en IT-bedrijven.

Over Axis Communications’ Academy
Academy is ontworpen om op één platform trainingen, tools en een online helpdesk te faciliteren. Daarnaast biedt Academy online cursussen, tutorials en handleidingen van alle aspecten op het gebied van netwerkvideo. Deze zijn op elk moment gratis beschikbaar voor iedereen en worden regelmatig ondersteund door webinars.

“Voor ons is de Academy een belangrijk project met wereldwijd meer dan 40 trainers en een groot team dat continu bezig is met de ontwikkeling van training content, formats en het toepasbaar te maken voor elke lokale markt”, aldus Edwin Roobol, Regional Director Europe bij Axis Communications. “De verschuiving van analoog naar netwerkvideo is overduidelijk en er zal daardoor steeds meer vraag zijn naar training op dit gebied. De Academy sluit naadloos aan op onze visie om een erkend wereldwijd kenniscentrum te zijn op het gebied van netwerkvideo. We streven ernaar om onze expertise te delen en de markt te faciliteren bij het verkrijgen van de beste kennis op IP-gebaseerde video surveillance systemen”.

Business Seminar
Het Business Seminar dat op 22 mei aanstaande plaatsvindt in Houten zal de business verder optimaliseren en kennis doen vergroten. De opleiding biedt onder meer alle relevante en actuele informatie over producten, processen, partnersupport en projectmanagement van Axis. Meer informatie over de dagopleiding is hier te vinden.Axis Communications BV is een IT-onderneming die netwerkvideo-oplossingen aanbiedt voor professionele installaties. Het bedrijf is een innovatieve marktleider en zet in op de overgang van analoge naar digitale videobewaking. De producten en oplossingen van Axis zijn voornamelijk gericht op beveiligingstoezicht, bewaking op afstand en zijn gebaseerd op innovatieve open-technologie platformen. Axis heeft wereldwijd meer dan 1.400 toegewijde werknemers met kantoren in 40 landen en een samenwerking met partners in meer dan 179 landen. Axis is opgericht in 1984 en staat genoteerd op de NASDAQ OMX Stockholm onder de beurscode AXIS. Meer informatie over Axis op www.axis.com.