Et sikrere Eurovision Song Contest med Axis netværkskameraer

København, 2013-05-07
This content is available in the following languages: Danish, Norwegian Bokmål

Axis Communications leverer et IP-videoovervågningssystem for at øge sikkerheden og trygheden hos publikum og optrædende under Eurovision Song Contest-finalen i Malmø Arena.

- Vi er glade og stolte over at Malmø Arena har valgt at anvende Axis-kameraer til overvågningen af dette prestigefyldte og internationalt anerkendte arrangement, udtaler Ray Mauritsson, VP og koncernchef for Axis Communications. Det er utroligt vigtigt at såvel gæster som artister og arrangører føler sig sikre og trygge under konkurrencen.

Eurovision Song Contest forventes at tiltrække cirka 10.000 publikummer til Malmø Arena og over 100 millioner tv-seere.

Arrangørerne bag Eurovision Song Contest har stillet meget høje krav til både installation og billedkvalitet. De netværksbaserede overvågningskameraer har HDTV-billedkvalitet, fjernadgang med nem tilgang via internettet og høj følsomhed i forhold til at kunne gengive farvebilleder i vanskellige lysforhold.

- Vi har arbejdet tæt sammen med Axis på dette projekt for sammen at kunne skabe et design, der opfylder de internationale krav til overvågning af ESC. Jeg er meget tilfreds med det samarbejde og resultat, som mine kollegaer og jeg har haft med Axis og deres produkter, udtaler Peter Narbe, sikkerhedsansvarlig ved ESC 2013.

Eurovision Song Contest er verdens største underholdningsprogram og vil finde sted i Malmø den. 14., 16. og 18. maj.


For yderligere information om Axis Communications, kontakt:
Kristina Tullberg, PR and Communications Specialist, Axis Communications
Tlf.: +46 46 272 18 00, e-mail: kristina.tullberg@axis.com

Om Axis Communications
Axis er markedets førende udbyder af netværksvideo og en drivende kraft bag overgangen fra analog til digital videoovervågning, hvilket baner vej for en tryggere, smartere og mere sikker verden. Axis tilbyder netværksbaserede videoløsninger til professionelle installationer med produkter og løsninger, der er baseret på innovative og åbne tekniske platforme.
Axis har flere end 1.000 engagerede medarbejdere på 40 steder rundt omkring i verden og samarbejdspartnere i 179 lande. Axis blev grundlagt i 1984 og er en svensk it-virksomhed, der er noteret på NASDAQ OMX Stockholm under symbolet AXIS. Yderligere information om Axis findes på www.axis.com.