Axis lancerer verdens mindste HDTV-netværkskamera

København, 2013-03-26
This content is available in the following languages: Danish, Finnish, Norwegian Bokmål

Vandtæt, høj opløsning og ikke større end en læbestift. Netværkskameraet AXIS M2014-E er designet til montering indendørs eller uden for supermarkeder, tøjforretninger, hoteller eller mindre kontorer. Kameraet er 3,2*7,6 cm og har en HDTV-opløsning på 720p. Det gør det til verdens mindste HDTV-netværkskamera.

“AXIS M2014-E er perfekt til videoovervågning i små og mellemstore lokaler. Takket være dets størrelse og unikke design med en hovedenhed og et separat kamera opnår man maksimal fleksibilitet i områder, hvor det ikke tidligere har været muligt at have et kamera med så høj billedkvalitet,” siger Fredrik Thor, salgschef for Nordeuropa hos AXIS Communications.

Ud over en HDTV-opløsning på 720p tilbyder kameraet videooverførsel med H.264-komprimering, hvilket optimerer båndbredde og lagring kraftigt uden at gå på kompromis med billedkvaliteten.

AXIS M2014-E understøtter videobevægelsesregistrering og er udstyret med en såkaldt I/O-port, hvor man kan tilslutte enheder som fx sensorer og eksterne overførselsenheder til aktivering af alarmer eller adgangssystemer. Dermed kan kameraet registrere en hændelse og automatisk aktivere sikkerhedsforanstaltninger som fx videooptagelse eller udsendelse af alarmmeddelelser.

Kameraet er IP66-klassificeret, hvilket indebærer, at det er udstyret med sikker beskyttelse mod støv og kraftig regn. Det får strøm fra netværket (Power over Ethernet), hvilket minimerer ledningsføring ved installation. Det kan også forsynes med strøm fra en almindelig strømkilde.

Lancering sker under andet kvartal i 2013 med en vejl. pris på € 329.

For billeder og yderligere information: http://www.axis.com/corporate/press/press_material.htm?key=accomFor yderligere information om Axis Communications, kontakt:
Lena Hedén, PR Marketing Manager, Axis Communications
Tlf.: +46 46 272 18 00, e-mail: pressoffice@axis.com

Om Axis Communications
Axis er markedets førende udbyder af netværksvideo og en drivende kraft bag overgangen fra analog til digital videoovervågning, hvilket baner vej for en tryggere, smartere og mere sikker verden. Axis tilbyder netværksbaserede videoløsninger til professionelle installationer med produkter og løsninger, der er baseret på innovative og åbne tekniske platforme.
Axis har flere end 1.000 engagerede medarbejdere på 40 steder rundt omkring i verden og samarbejdspartnere i 179 lande. Axis blev grundlagt i 1984 og er en svensk it-virksomhed, der er noteret på NASDAQ OMX Stockholm under symbolet AXIS. Yderligere information om Axis findes på www.axis.com.