Axis Communications toont nieuwste cameratoepassingen tijdens vakbeurs Secura

Rotterdam, 2013-mrt-15
This content is available in the following languages: Dutch; Flemish

Brussel, 26 februari 2013 - Axis Communications toont op de 9e editie van de vakbeurs Secura in Brussel zijn nieuwste netwerkvideo-oplossingen zoals bewakingstoepassingen en monitoring van bedrijfsprocessen door middel van intelligente camera’s. Secura is de belangrijkste nationale vakbeurs voor de Safety & Security sector in België. Het biedt een compleet overzicht van de meest actuele en innovatieve producten, diensten en totaaloplossingen om incidenten te voorkomen en te beheersen. De beurs vindt plaats van 20 tot 22 maart in Brussels Expo.

Axis toont er een waaier aan recente producten zoals de AXIS P12 serie, ontworpen voor uitzonderlijk discrete in- en outdoor bewaking. Deze flexibele miniatuur camera is ideaal voor discrete bewaking in onder andere winkels, banken, hotels en kantoren. Op de beurs introduceert Axis in primeur ook een gloednieuwe camera, uiterst geschikt voor de retailsector, niet in het minst door het kleine formaat (grootte van een lipstick). Het is daarmee de kleinste HDTV bullet-style netwerkcamera. Verder zijn op de Axis stand (J017) verschillende demoplekken ingericht om uiteenlopende cameratoepassingen te laten zien.

Op de stand zijn tevens drie partners van Axis aanwezig: AG Neovo is marktleider op het gebied van beeldschermen voor zowel de professionele als consumentenmarkt die voldoen aan de functionele en esthetische eisen van zowel multi-user als openbare omgevingen. Acic staat sinds 2003 synoniem voor uitstekende en vernieuwende oplossingen voor geautomatiseerde of intelligente camerabewaking voor ondermeer verkeer en city surveillance. En Genetec ten slotte, is gespecialiseerd in nummerplaat herkenning, videobewaking en toegangscontrole voor verschillende verticale markten zoals transport-, onderwijs-, retail- en overheidssector.

Meer info over de Axis partners: www.genetec.com , www.agneovo.com , www.acic.eu

Over Axis
Axis Communications BV is een IT-onderneming die netwerkvideo-oplossingen aanbiedt voor professionele installaties. Het bedrijf is een innovatieve marktleider en zet in op de overgang van analoge naar digitale videobewaking. De producten en oplossingen van Axis zijn voornamelijk gericht op beveiligingstoezicht, bewaking op afstand en zijn gebaseerd op innovatieve open-technologie platformen. Axis heeft wereldwijd meer dan 1.400 toegewijde werknemers met kantoren in 40 landen en een samenwerking met partners in meer dan 179 landen. Axis is opgericht in 1984 en staat genoteerd op de NASDAQ OMX Stockholm onder de beurscode AXIS. Meer informatie over Axis op www.axis.com.