Martin Gren a biztonságtechnikai és tűzvédelmi iparág legbefolyásosabb személye az IFSEC Global szerint

Budapest, 2013-02-05
This content is available in the following languages: Hungarian

Martin Gren, az Axis társalapítója és igazgatótanácsának tagja első helyen végzett az IFSEC Global honlapján közzétett rangsorban, és a tűzvédelmi és biztonságtechnikai iparág legbefolyásosabb személyének választották.

„Nagy öröm és megtiszteltetés számomra az elsőszámúnak lenni a tűzvédelem és biztonságtechnika iparágában” – mondta Martin Gren, az Axis Communications egyik alapítója és igazgatótanácsának tagja.

Az Axis Communications 1996-ban mutatta be a világ első hálózati kameráját. Napjainkban az Axis a hálózati videomegoldások piacvezetője, élen jár az analóg videotechnológiák digitálisra váltásában.

Per Björkdahl, az ONVIF igazgatótanácsának elnöke és egyben az Axis stratégiai üzletfejlesztési igazgatója harmadik helyen végzett az IFSEC Global listáján. Keith Bloodworth, az Axis egyik társalapítója, jelenleg a CNL Software vezérigazgatója a hatodik helyen szerepel.

Az IFSEC Global a biztonságtechnika és tűzvédelem területén 40 befolyásos személyt említ a listáján. A lista azon alkalomból készült, hogy idén negyvenedik alkalommal kerül megrendezésre az IFSEC International kiállítás Birminghamben (UK), 2013. május 13–16. között. További információért látogasson el a www.ifsecglobal.com oldalra.


Az Axis Communicationsről:

Az Axis a világ vezető hálózati videorendszer-gyártója, amely élen jár az analóg videomegoldások IP alapúra váltásában. A professzionális felhasználók számára ajánlott hálózati eszközei és megoldásai innovatív, nyílt platformokon alapulnak.
Az Axis világszerte 40 helyen több mint 1000 szakembert alkalmaz. Partnerein keresztül 179 országban van jelen. A Svédországban 1984-ben alapított IT-vállalatot a tőzsdén a NASDAQ OMX Stockholm jegyzi Axis ticker alatt. További információért kérjük, látogasson el a www.axis.com weboldalra.