Axis Communications uppmärksammar framgångsrika partners

Lund, 2011-nov-15
This content is available in the following languages: Swedish

Axis Communications uppmärksammade sina framgångsrika partners på ett nordeuropeiskt VIP Partner Event och tillkännagav vinnarna av 2011 års utmärkelser.

Ett urval av partners från hela Nordeuropa bjöds in och under evenemanget firades
15 år av användande av nätverkskameror och många goda exempel där Axis Communications produktidéer blivit verklighet visades.

Under en prisceremoni i slutet av evenemanget belönades de partners som uppnått framstående resultat under 2011.

Kategorier och vinnare av utmärkelserna är:

 • Störst tillväxt – Gwibs 24-7 - UK
  Gwibs 24-7 tilldelas pris för företagets lysande tillväxt under de senaste
  12 månaderna. Tillväxten beror till stor del på att de till fullo har utnyttjat den
  ökande konvergensen mellan analog och nätverksvideobevakning i detaljhandelssektorn.

 • Bästa analysprojekt – Rapiscan - UK
  Rapiscan tilldelas pris för företagets projekt med intrångsdetekteringsanalys som hjälper till att bevaka och skydda internationella gränser där tåg passerar.

 • Mest innovativa projekt – Securitas Sverige
  Securitas Sverige tilldelas pris för det integrationsprojekt där Milestone VMS Smart Wall integrerats med kontrollrummet. Det har skett med hjälp av Axis IP och värmekameror med analysprogram.

 • Största projekt – YIT Finland – VR Groups bussprojekt
  VR Group tilldelas pris för det bussprojekt där 1 000 Axis-kameror installerats i 400 bussar.

 • Årets partner – Niscayah AS Norge
  Niscayah tilldelas pris för att kontinuerligt, år efter år, ha ökat försäljningen av Axis-produkter och för att företaget utnyttjar hela Axis produktportfölj fullt ut.


“Våra partners är en viktig del av vår framgång och det är en ära att få träffa dem och fira deras framgångar. Under de senaste 12 månaderna har vi upplevt innovativ tillämpning av hela vårt produktsortiment och stor framgång inom många olika sektorer. Bland annat inom detaljhandel, bank och finans samt transport, säger Phil Doyle, regionsdirektör, Nordeuropa, Axis Communications.

”Våra partners arbetar hårt för informera slutanvändaren om fördelarna med video-övervakning och den möjlighet till Business Intelligence det bidrar till. Det har resulterat i en ökande konvergens mot IP. Det är ett sant nöje att få uppmärksamma deras hårda arbete och prestationer och vi ser fram emot fortsatta framgångar under 2012”, avslutar
Phil Doyle.

För mer information om Axis Communications partnerprogram, besök: http://www.axis.com/partner/.


För mer information, kontakta;

Kristina Tullberg, Marketing and PR Nordics, Axis Communications
Phone:+ 46 46 2721800, e-mail: kristina.tullberg@axis.com

Om Axis Communications

Axis är ett IT-företag som erbjuder nätverksvideolösningar för professionella installationer. Företaget är global marknadsledare inom nätverksvideo och en drivande kraft bakom övergången från analog till digital videoövervakning. Axis produkter och lösningar är inriktade på säkerhetsövervakning och fjärrövervakning, som är baserade på innovativa och öppna tekniska plattformar.
Axis är ett Sverigebaserat företag som agerar globalt via egna kontor i ett tjugotal länder och genom partnersamarbete i mer än 70 länder. Axis grundades 1984 och är noterat på NASDAQ OMX Nordic under symbolen AXIS. Mer information om Axis finns på www.axis.com.