Panoramica

Axis segue le migliori procedure nella gestione e nella risposte alle violazioni alla sicurezza dei nostri dispositivi per ridurre al minimo il rischio di esposizione dei clienti. Axis non può garantire che i dispositivi e i servizi siano privi di difetti che potrebbero essere sfruttati per attacchi da parte di malintenzionati.

Informazioni di contatto

Se vengono rilevate violazioni alla sicurezza in un dispositivo o un servizio Axis, riportate immediatamente il problema. L'identificazione tempestiva delle violazioni alla sicurezza è importante per eliminare possibili minacce.

Gli utenti finali, i partner, i fornitori, i gruppi di settore e i ricercatori indipendenti che hanno identificato un possibile rischio sono pregati di contattare tramite e-mail l'indirizzo product-security@axis.com

Nota: product-security@axis.com risponderà solo in caso di possibili vulnerabilità del dispositivo. Per domande o richieste generali contattare: Assistenza tecnica: www.axis.com/support

Generale: www.axis.com/contact-us

News update

2017-12-01 Security Advisory for ACV-120444 Axis CGI parser published.  Latest firmware includes patchese for these vulnerabilities.

2017-11-28 Security Advisory for CVE-2016-2147/48 (Busybox/DHCP) and CVE-2016-6255/CVE-2016-8863 (UPnP) published.  Latest firmware includes patchese for these vulnerabilities.

2017-07-18 Technical background behind ACV-116267 ("Devil's Ivy") has been published by the 3:rd party here. Patched firmware is available for all affected products in the firmware download section.

2017-07-10 Published advisory for vulnerability ACV-116267 ("Devil's Ivy") .  Patched firmware for affected products is available at firmware download.  The 3:rd party organization that discovered the vulnerability will publish a report and CVE on July 18, instead of July 10 which was previously announced.

2017-07-07 Announcement of critical vulnerability ACV-116267

2017-06-22 Whitepaper  Cybersecurity Concepts & Terminology published.

2017-05-10 AXIS Academy Cybersecurity online course is now available.
(Login to My AXIS account is required)

2017-05-02: AXIS Vulnerability Policy updated with new layout and clarifications.

2017-04-12: AXIS Camera Hardening Guide updated with adjusted recommendations, structure and helpful content.