Netherlands

Cursussen in Nederland - Aanmelden

Registratie voor Axis Communications’ Academy trainingen vindt plaats via het contactformulier van Axis. Klik op de koppeling “Inschrijven” indien u wilt deelnemen aan Axis Communications' Academy. U ontvangt na aanmelding een bevestiging en een factuur.

 

* inclusief AXIS P1365 Netwerk Camera
** inclusief AXIS Camera Station Base Pack
*** inclusief AXIS Q7411 Video Encoder
****inclusief AXIS M1025 Network Camera en SD-card
*****inclusief AXIS A1001 Network Door Controller 
****** inclusief AXIS M1125 Netwerk Camera 
******* inclusief AXIS P3215-VE Netwerk Camera

Noot: Eventuele datumwijzigingen zijn afhankelijk van de beschikbare vrije plaatsen. Maximaal aantal deelnemers is 12 personen. De betaling dient vooraf voldaan te zijn, geen deelbetaling. Betaling achteraf is niet mogelijk. Indien Axis Communications B.V. geen betaling ontvangen heeft, is deelname uitgesloten. Axis heeft dan het recht om deelname te weigeren.

Axis behoudt zich het recht voor elk evenement te annuleren tot 10 kalenderdagen vóór begindatum. Kennisgevingen van geannuleerde evenementen worden per e-mail naar de deelnemers gestuurd. In dit geval zal het cursusgeld worden terugbetaald .

Bij schriftelijke annuleringen die binnen 14 - 7 werkdagen, voorafgaand aan de Academy bij Axis Communications B.V. binnenkomen, wordt er 35% van de cursusgelden doorbelast. Bij schriftelijke annulering binnen 7 werkdagen voorafgaand aan de Academy vindt er geen terugbetaling van cursusgelden plaats.

Contact

Voor algemene vragen over de Axis Communications’ Academy kunt u contact opnemen met ons Inside Sales Team:

E-mail: insidesales-benelux@axis.com
Tel. nr
 +31 (0)10 750 46 00

Trainingscatalogus

De nieuwe Axis Communications‘ Academy studiegids zal u helpen om de juiste koers te vinden.

Overzicht van het opleidingsaanbod in de BENELUX-regio

Klik op de tabel om in te zoomen.