Axis förstärker sin närvaro i Finland och öppnar eget kontor

News
September 28, 2018
Axis anställer Jouni Virta som ny Key Account Manager för Finland.

Jouni Virta kommer att ansvara för att stärka och expandera Axis närvaro på den finska marknaden.

  • Vi ökar nu vår satsning i Finland, genom att anställa Jouni Virta samt öppna ett eget kontor. Detta är en viktig del i vår strategi att vara tillgängliga och möta våra kunder och partner med kvalificerad och professionell personal lokalt, säger Jimmy Ek, försäljningschef Norden, Axis Communications. Vi har letat länge efter rätt kandidat till vår viktiga finska marknad, där vi ser stor tillväxtpotential. Med Jouni Virta får vi en värdefull förstärkning. Jouni Virta är mycket kompetent och har lång och gedigen erfarenhet från branschen.

Axis är marknadsledare inom nätverksvideo och erbjuder högkvalitativa, flexibla och intelligenta lösningar som skapar unika möjligheter för partner och slutanvändare, för en smartare och säkrare värld.
Axis växer och expanderar kontinuerligt sin försäljningsorganisation.

Jouni Virta arbetade tidigare som Account Manager för Panasonic där han var ansvarig för försäljning och affärsutveckling för flera av bolagets nordiska kunder. Han har också bland annat varit Account Manager på Movial Oy.

  • Det ska bli otroligt spännande och roligt att börja arbeta på Axis, säger Jouni Virta, ny Key Account Manager för Axis i Finland. Jag ser fram emot att utveckla ett nära och framgångsrikt samarbete med våra finska partners och bidra till att utveckla erbjudandet och stärka Axis ledande position på den finska marknaden.
     
  • Jouni Virta delar Axis värderingar, vilket var en viktig parameter vid rekryteringen. Det innebär att vara öppen och lyhörd för sina kollegors idéer och kundernas behov, ta ansvar, vara engagerad och arbeta tillsammans för att nå bolagets mål och skapa de bästa produkterna och lösningarna för kunderna, säger Jimmy Ek.

Jouni Virta började arbeta som Key Account Manager på Axis den 28 maj.

More about