Încercați înainte să cumpărați: trei moduri de a interacționa cu camerele

În orice aspect al vieții, înainte de a cumpăra ceva, oamenii parcurg un proces în urma căruia să adopte decizia finală. Imaginați-vă că vreți o mașină nouă. De obicei începeți prin a afla ce mașină se potrivește mai bine nevoilor dvs. O mașină sport, rapidă sau o mașină de familie, cu scaune suplimentare? Ce vă preocupă mai mult, economia de combustibil sau performanțele? Faceți deplasări scurte, pe plan local sau călătorii lungi, pe autostradă?

După ce ați adunat suficiente informații, cum ar fi marca, modelul și diversele caracteristici, veți face un test drive la dealerul local. La sfârșit, doriți să știți cum se simte mașina, dacă se conduce confortabil, dacă are performanțele dorite, cât consumă și să aflați caracteristicile de securitate.

Atunci când cumpărați un sistem de supraveghere, n-ar fi logic să parcurgeți același proces și să descoperiți camera dorită – testând diversele opțiuni – într-un mod similar cu cel pentru o mașină nouă?

În ceea ce privește securitatea, este crucial să alegeți soluția adecvată pentru nevoile dvs.. Prin urmare, este logic, atunci când luați o decizie, să doriți să vedeți camerele funcționând în timp real și în diverse situații. Iată trei moduri de a experimenta camerele Axis.

Vizitați Axis Experience Center

Sediul Axis din Lund, Suedia este unul dintre multele birouri regionale care oferă vizitatorilor o interacțiune distinctă. la parterul modernei clădiri, Axis a construit Centrul său de demonstrații. Aici sunt montate diverse camere, în diverse medii realiste, care exemplifică funcțiile și caracteristicile speciale ale acestora.

De exemplu, vizitatorii pot descoperi o zonă care arată exact ca interiorul unui supermarket. Acest mediu demonstrează cu brio modul în care camerele video pot preveni furtul, identificând culoarele cele mai populare pentru clienți. Alte zone simulează spațiile de acces sau chiar un mediu de supraveghere a unui oraș, având montate camere de rețea cu funcții de recunoaștere facială sau camere cu infraroșu. Pe lângă expunerea interactivă a diverselor produse Axis, angajații pot explica detaliat fiecare model și pot răspunde la diverse întrebări. Mai mult, există informații suplimentare lângă fiecare cameră expusă.

Aceste Centre demonstrative se află în Lund precum și în fiecare birou Axis regional. Este nu doar o experiență interactivă pentru toți cei care vizitează unul dintre birouri, dar și oferă o cunoaștere detaliată a diverselor funcționalități ale camerelor aplicate în viața reală.

Vizionați clipurile demonstrative

Axis oferă o selecție de clipuri video care exemplifică diversele funcționalități ale camerelor de rețea, cum ar fi Wide Dynamic Range (WDR), recunoașterea plăcuțelor de identificare auto sau iluminarea IR integrată. Aceste clipuri video au o valoare ridicată, în special datorită comparației directe cu camerele care nu au funcționalitățile subliniate. Vizionând alăturat materialele video de la două dispozitive diferite face mai ușoară luarea unei decizii: dacă opțiunile respective corespund nevoilor dvs. În particular, aceste clipuri video pot fi utile dacă doriți să vedeți ce anume diferențiază produsele Axis de celelalte camerele IP de rețea de pe piață. Întrucât se află pe canalul Axis de YouTube precum și pe site-ul web, le puteți viziona oricând și de aproape oriunde din lume (dacă aveți o conexiune la Internet).

Explorați fluxurile video live

Difuzarea în flux live a devenit foarte populară experiențele în timp real oferite de camerele IP live depășesc, adesea, alte instrumente sub aspectul impactului, puterii de convingere, participării și atractivității. Ce poate fi mai convingător în ceea ce privește calitatea camerei și funcționarea acesteia decât un site web care prezintă diversele funcționalități, la locul de funcționare a camerei video? Această prezentare a dispozitivelor aduce beneficii numeroasei audiențe, de exemplu dezvoltatorilor, potențialilor clienți și vizitatorilor curioși.

Un exemplu de astfel de furnizor de site web este un dezvoltator al aplicațiilor Axis ACAP pentru difuzare în flux live. Compania a creat o platformă online cu sute de fluxuri live atractive, din diverse locuri din întreaga lume. Similar clipurilor video demonstrative, scopul principal al platformei este să permită vizitatorilor să vizualizeze și să compare funcționalitățile diverselor camere Axis. Dar, spre deosebire de YouTube, CamStreamer vă permite să filtrați în mod direct fluxurile live în funcție de tipul camerei, locul monitorizat și categoria camerei, ceea ce este destul de ușor de făcut atunci când căutați un anumit model. Pe lângă avantajele enunțate, seamănă puțin cu achiziția unui autovehicul: câteodată este drăguț doar să explorezi, înainte de a lua o decizie.

În plus, acum este posibil nu doar să vă prezentăm funcționalitățile camerelor video ci și cum arată Minnesota primăvara sau ce fac toată ziua codalbii în Letonia.

Dacă aveți în vedere să achiziționați o soluție de supraveghere video, nouă sau îmbunătățită și sunteți nerăbdători să aflați opțiunile analizând camerele montate în lumea reală, cel mai bun lucru este să discutați cu un partener Axis.